Բազուկը կարգավորում է օրգանիզմի նյութափոխանակությունը, մարսողությունը, նրանում պարունակվող կալիումը և կալցիումը բարերար ազդեցություն ունեն սրտի աշխատանքի վրա: Բազուկը հարուստ է հանքային աղերով և բջջանյութով, որով գերազանցում է մյուս բանջարեղեններին:
Բազուկով աղցանիկի համար անհրաժեշտ է. երկու բազուկ մեկ կապ, մարոլ, երկու ճաշի գդալ ձիթապտղի ձեթ, կես լիմոնից քամած թարմ հյութ, : Բազուկը եփել, այնուհետև մարոլի հետ կտրատել, ավելացնել ձիթայուղը և լիմոնի հյութը, մեկ ժամ թողնելուց հետո ախորժակով ուտել :D
Լավ չծամող բալիկների համար, կարող եք բլենդել: 1,6 տարեկանից հետո կարելի է նաև կանաչ ոլոռ ավելացնել:
Շնորհակալություն Կարինա Եղիզարովային բաղադրատոմսը և նկարը մեզ տրամադրելու համար:
No comments:
Post a Comment