Ձկնապուր պատրաստելու համար անհրաժեշտ է․ ձուկ, բրոկոլի, լոլիկ, գազար, սոխ, նեխուր, դափնետերև, համեմ։
Եթե հնարավորություն ունեք շոգեխաշելու, ապա շատ ավելի լավ, քանզի գիտենք, որ շոգեխաշելիս գրեթե բոլոր վիտամինները պահպանվում են։ Եթե չկա շոգեխաշելու հնարավորություն, ապա ապուրը պատրաստեք շատ քիչ ջրով, ցածր կրակի վրա։ Ձուկը նշված բաղադրիչներով եփելուց հետ, հանեք ապուրից, մաքրեք փշերից և մաքրված միսը հետ լցրեք ապուրի մեջ,ավելացրեք համեմը և նեխուրը, մի կտոր կարագ դրեք։
Բարի ախորժակ :)
No comments:
Post a Comment