- կորեկ - կես բաժակ
- ջուր - 1,5 լիտր
- սոխ - 1 հատ
- գազար - 1 հատ
- սխտոր - 3 պճեղ
- ձեթ
- կանաչի
- աղ
Պատրաստման եղանակը․
Կորեկը մի քանի անգամ լավ լվանալ, ցանկալի է տաք ջրով, որպեսզի նրա վրա գտնվող բարակ թաղանթը առանձնանա: Այնուհետև կորեկի վրա ջուր ավելացնել և եփել 25 րոպե ցածր կրակի վրա։ Սոխն ու գազարը լավ մանրացնել, տաքացնել ձեթի մեջ և ավելացնել արդեն եփված կորեկի վրա, բոլորը միասին կրկին եփել 5-7 րոպե, ավելացնել մանր կտրատած սխտորը , աղը և կանաչին, գազը անջատել, կաթսայի բերանը փակել, հինգ րոպե հետո մատուցել։
բարի ախորժակ երեխաներին :)
բարի ախորժակ երեխաներին :)
Շնորհակալություն Կարինա Եղիազարովային բաղադրատոմսը և նկարը մեզ տրամադրելու համար
No comments:
Post a Comment