Անհրաժեշտ է․
1. ընկույզ - մեկ բաժակ , կարող եք օգտագործել նուշ, պնդուկ, ես լցրել եմ բրազիլական ընկույզ և նուշ
2. ալյուր - մեկ բաժակ
3. շաքարի փոշի - մեկ բաժակ
4. թթվասեր - մեկ բաժակ
5. ձու - երկու հատ
6. սոդա - կես թեյի գդալ
Պատրաստման եղանակը ․
1. Մանրացնել ընկույզը
2. Մաղել ալյուրը
3. Միմյանց խառնել ալյուրը, սոդան, շաքարի փոշին, ձուն, թթվասերը հարել մինչև դառնա միասեռ զանգված
4. Ավելացնել մանրեցված ընկույզը, լավ խառնել
5. Խմորը լցնել ֆորմաների մեջ , զարդարել կտրատած ընկույզներով և թխել 200C , 25-30 րոպե
Սա էլ պատրասի տեսքը․
No comments:
Post a Comment