Քանի որ կաթնաշոռը կալցիումի մեծ աղբյուր է, ապա այն անպայման պետք է իր ուրույն տեղը ունենա բալիկի ռացիոնում: Ես առաջարկում եմ կաթնաշոռը տանը պատրաստել , շատ հեշտ է ու շատ ավելի համեղ ու օգտակար է լինում:
Մեկ լիտր կաթը եռացնել / կրակը ցածր կանեք, որ տակը չկպնի/, ավելացնել կես լիմոնից քամած հյութ, խառնել, մեկ րոպե էլ թողնել կրակին և վերցնել: Ջրային մասից առանձնացնել մանր անցքերով քամիչի միջոց ու թողնել , որ սառչի:
Իմ բալիկները և ես մեծ հաճույքով ուտում ենք սա, փորձեք :)
No comments:
Post a Comment