Գազարը
և կարտոֆիլը եփել: Սոխը մի փոքր ձեթով եփել, ավելացնել աղացած միսը ( ջրային բաղնիքի
վրա), եփել մինչև դառնա դարչնագույն, ավելացնել կտրտած պոմիդոր, եգիպտացորեն և
բուլյոն, եփել
ևս մի 20 րոպե : Գազարն ու կարտոֆիլը տրորել, միս եփելուց հետո
խառնել իրար, բլենդ անել կամ էլ եթե շերտ-շերտ դնել ձևավորել, դա էլ արդեն ըստ
ցանկության ու բալիկի տարիքի, ծամելու կարողության :
Շնորհակալություն Աննա Պապյանին բաղադրատոմսը մեզ տրամադրելու համար :)
No comments:
Post a Comment